RSS icoon
 • Gebruik

  De Zuidhal biedt plaats aan ongeveer 50 bezoekers. Door haar hoogte heeft de zaal een ruime akoestiek. De zaal beschikt over een mooie salonvleugel die goed wordt onderhouden. Daarnaast is eenvoudige belichtingsapparatuur aanwezig. Bij concerten kan er – bij beschikbaarheid van vrijwilligers –  gezorgd worden voor koffie, thee, fris, wijn of bier.

  Voor gebruik in besloten kring
  De Zuidhal kan worden gebruikt voor repetities, try-outs, voorspeelmiddagen en andere uitvoeringen in besloten kring. De gebruikersvergoeding hiervoor bedragen €35 per dagdeel voor incidenteel gebruik en €30 per dagdeel indien de zaal meerdere keren wordt gebruikt. Leden van de CV van het Vierwindenhuis vergoeden gereduceerd bedrag van €30 per dagdeel.

  Omdat de Zuidhal deel uitmaakt van een appartementencomplex gelden er een aantal restricties ten aanzien van het gebruik.

  contact verhuur
  Marjan Kroes
  zuidhal@gmail.com
  020 697 4579

  Voor concerten met publiek
  Wilt u de zaal gebruiken voor een concert met publiek dan is dat uitsluitend mogelijk in de weekenden in de middag of de avond. Om overlap met de concerten in de nabijgelegen Oosterkerk te voorkomen kunnen we niet alle zondagen een concert inplannen.

  Volg ons op Twitter