RSS icoon
 • Info voor musici

  Vanaf sep 2011 kan de zaal alleen nog worden gehuurd voor concerten. De zuidhalcommissie maakt geen eigen programmering meer.

  Al meer dan twintig jaar organiseert ons appartementencomplex, Het Vierwindenhuis, concerten in één van haar gemeenschappelijke ruimten: de Zuidhal. Wij  vinden het belangrijk om muziek dicht bij de bewoners van onze buurt te brengen. Daarnaast willen wij beginnende musici de gelegenheid geven om op te treden en podiumervaring op te doen. Meer ervaren musici maken ook graag gebruik van de Zuidhal, bijvoorbeeld om een try-out te geven.

  We hebben echter in de afgelopen seizoenen ervaren dat het aantal bezoekers uit het Vierwindenhuis en uit de buurt soms tegenvalt. Dat vinden wij erg jammer van de prachtige muziek en bijzondere programma’s die u hier regelmatig ten gehore worden gebracht, want die vragen veel inzet van de musici en van de vrijwilligers die de middagen voorbereiden en de bar beheren. De ervaring leert ons ook dat bij uitvoeringen waarbij musici/muziekgezelschappen de ruimte huren en zelf de organisatie ter hand nemen, er regelmatig aanzienlijk meer bezoekers zijn. Dat heeft ons tot het besluit gebracht dat wij de ruimte, vanaf september 2011, alleen nog gaan verhuren in plaats van zelf te programmeren.

  Alle informatie over de verhuur vindt u hier.

  Volg ons op Twitter.