RSS icoon
 • Route

  Let op: de Zuidhal heeft geen huisnummer
  De ingang van de Zuidhal vind je op de binnenplaats van het Vierwindenhuis op het Windroosplein in Amsterdam

  Route openbaar vervoer

  Neem de bus of tram vanaf Amsterdam Centraal Station.
  Tram. Neem tram 26 richting IJburg en stap uit bij de 2e halte, Kattenburgerstraat. Volg de rode route op de kaart: Loop onder het spoorviaduct door, ga de brug over en sla direct na de brug linksaf. Je gaat de Marinierskade op. Volg het water en steek de voetgangersbrug over. Als je steeds rechtdoor loopt zie je het Vierwindenhuis na 150 m liggen.
  Bus. Neem bus 48 richting Borneo Eiland en stap uit bij de Kattenburgerstraat. Volg de blauwe route op de kaart: Loop in dezelfde richting als de bus tot de brug en sla direct voor de brug rechtsaf. Je gaat de Marinierskade op. Volg het water en steek de voetgangersbrug over. Als je steeds rechtdoor loopt zie je het Vierwindenhuis na 150 m liggen.
  Zuidhal. De ingang van de Zuidhal is aan het binnenplein, onderaan de blauwe toren.

  Route auto

  Rondom het Vierwindenhuis is meestal voldoende parkeerruimte.  Het tarief voor parkeren op straat is €5/uur, 24/7.

  Komend vanaf Ringweg-Oost Amsterdam (A10): neem afslag S114 Zeeburg/Artis; Houd borden Artis aan. Na de tunnel bij de stoplichten rechts, richting Centraal Station. Bij de eerstvolgende stoplichten links onder het spoor door, de Kattenburgerstraat in. Bij de eerstvolgende stoplichten links de Wittenburgergracht op richting de molen. Bij de volgende stoplichten links langs de Oosterkerk de Kleine Wittenburgerstraat in. Deze rijdt je uit, tot je aan je rechterhand het Vierwindenhuis ziet. De ingang van de Zuidhal is aan het binnenplein, onderaan de blauwe toren.