RSS icoon
 • Harmonische Reis: Een Piano en Cello Concert

  Geplaatst op 15 april 2023

  zondag 4 juni, 15.30 u. in de Zuidhal

  Muziek van Arvo Pärt, Sergej Rachmaninoff, Jouni Kaipainen en Astor Piazzola

  Betreed de betoverende klanken van de Zuidhal waar muzikale meesterwerken van Arvo Pärt, Sergei Rachmaninoff, Jouni Kaipainen en Astor Piazzola zullen weerklinken

  Beleef de passie en virtuositeit van Judith van Swaay (cello) en Tine Proper (piano), die al eerder samen het publiek hebben betoverd met hun muziek. Van Swaay heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Proper heeft haar studie voltooid aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heeft opgetreden op gerenommeerde locaties in binnen- en buitenland.

  Laat je meevoeren op een reis door de tijd en stijlen van de componisten, die allemaal hun eigen unieke muzikale stijl hebben ontwikkeld. Zo staat Arvo Pärt bekend om zijn minimalistische en spirituele muziek, terwijl Sergej Rachmaninoff juist beroemd is om zijn rijke, romantische melodieën. Jouni Kaipainen, een Finse componist, wordt beschouwd als een pionier in de moderne klassieke muziek, terwijl Astor Piazzolla, de Argentijnse tango-koning, bekend staat om het mengen van tango met klassieke muziek.

  Wees er snel bij, want er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar in de Zuidhal voor deze intieme concert.  Er zijn geen kaartjes, maar een bijdrage in de hoed om de musici te steunen en toekomstige evenementen in de Zuidhal mogelijk te maken.

  Toegang tot de Zuidhal is altijd gratis/vrijwillige bijdrage na afloop. Volg ons op Twitter.

  Gesloten voor reacties.